hetcocktailtrio.nl

Biografie
Het hele verhaal...
Nieuws
Discografie
Songteksten
Fotoalbum
Cocktail Top 20
Cocktail Mp3
Te Koop
Cocktail Collega's
Persfoto's
Gastenboek
Contact
fotosite over Sneek Wat vindt U de leukste plaat van Het Cocktail Trio? Site over de onvergetelijke Wim Sonneveld koop on-line Nederlandstalige cd's Site over Pino uit Sesamstraat luister naar de grootste Cocktail Trio-hits!

discografie singels 1957 - 1962

1957-1962* 1963-1966* 1967-1971 * 1971-1977 * 1978-1986
 
1957

Man in de maan
Vergeet 't maar rustig
1957

Ik heb jou
'n Nacht 'n gracht
1958

Koba Kompaan
Catharina
1958

Oe-ie-oe-a-a
Kitty is dol op een Italiaan
1960

Grote Beer
Honky Tonk
1960

Sevilla (wat was het toen warm in)
Tsjingele boem
1960

Alley Oop (De oerwoudman uit de Achterhoek)
Billy Boy
1961

Kangaroe
O, Annemie
1961

Spookhuis
Korte rok
1961

Café Oriëntal
Da sprach der alte Haubtman
1961

De oude hoofdman
Kom een beetje dichterbij
1961

Batje vier (De uitvinder van het bier)
Kun je nog zingen?
1961

Ich möchte an der Theke steh'n
unsere Kneipe lebe hoch
1962

Petronella Puinpoeiers...
Li-wang Tai-Fu
1962

Petronella Puinpoeiers...
Li-wang Tai-Fu
1962

Kom in mijn wigwam
Mijn boemerang
1962

Kangaroe
Alley oop
Grote beer
Sevilla (wat was het toen warm in)
1962

Mijn boemerang
Petronella puinpoeiers...
Li-Wang Tai-Fu
Kom in mijn wigwam
1962

Diederick
Harry de harige aap
Tante Emma
Liszt bossa nova
1962

Geen bier geen borrel geen wijn
De bromvlieg (haal de houten hamer)
 
Home* 1957-1962* 1963-1966* 1967-1971
1971-1977 * 1978-1986

klik hier voor songteksten van Het Cocktail Trio De Cocktail Trio Top 20

bol.com Koop online dvd's en cd's bij bol.com



© Eric van den Berg 2005