hetcocktailtrio.nl

Biografie
Het hele verhaal...
Nieuws
Discografie
Songteksten
Fotoalbum
Cocktail Top 20
Cocktail Mp3
Te Koop
Cocktail Collega's
Persfoto's
Gastenboek
Contact
fotosite over Sneek Wat vindt U de leukste plaat van Het Cocktail Trio? Site over de onvergetelijke Wim Sonneveld koop on-line Nederlandstalige cd's Site over Pino uit Sesamstraat luister naar de grootste Cocktail Trio-hits!

discografie singels 1963 - 1966

1957-1962* 1963-1966* 1967-1971 * 1971-1977 * 1978-1986
 
1963

Catootje (Ik ben met Catootje naar de markt gegaan)
Er kwam er een boer uit Zwitserland
1963

Corky
Call a call
1963

Tante Emma (de leuke tante)
Liszt bossa nova
1963

Harry de harige aap
Diederick
1963

Harry de harige aap
Geen bier geen borrel geen wijn
1963

Dierkundeles
Opvoeden dat is ook een vak
(met kinderkoren De Krekels en de Merels)
1963

Li-Wang Tai-Fu
Mijn boemerang
Kom in mijn wigwam
Petronella Puinpoeiers...
1963

Harry de harige aap
Tante Emma (de leuke tante)
Diederick
Liszt bossa nova
1963

Bea-Baa
Dierkundeles
Wie weet er een ander geluid
Opvoeden dat is ook een vak
(met kinderkoren De Krekels en de Merels)
1964

Hup hup hup
De hele wereld alleen van ons
1965

Tiddely winks
Scotty
1965

Pretka-Jenka
Vlooiencircus
1965

Pretka-Jenka
Vlooiencircus
1965

De domme ezel
De walvis
(met kinderkoren De Krekels en de Merels)
1965

De lollieboom
De walvis
Help! help!
De domme ezel
(met kinderkoren De Krekels en de Merels)
1965

Wie heeft de sleutel van de jukebox gezien?.
Hoe heet je?
1965

Sinterklaasmedley a
Sinterklaasmedley b
(met kinderkoren De Krekels en de Merels)
1965*

De bakker van de hoek
De verliefde bakker
1965*

Het moet van intermeubel zijn
Koppie krauw
1966*

Happening
Soep met speldjes
1966

Juanita Banana (met Fiet Koster)
Ik moet niezen
 
 
1957-1962* 1963-1966* 1967-1971 * 1971-1977 * 1978-1986
© Eric van den Berg 2005