hetcocktailtrio.nl

Biografie
Het hele verhaal...
Nieuws
Discografie
Songteksten
Fotoalbum
Cocktail Top 20
Cocktail Mp3
Te Koop
Cocktail Collega's
Persfoto's
Gastenboek
Contact
fotosite over Sneek Wat vindt U de leukste plaat van Het Cocktail Trio? Site over de onvergetelijke Wim Sonneveld koop on-line Nederlandstalige cd's Site over Pino uit Sesamstraat luister naar de grootste Cocktail Trio-hits!

discografie singels 1967 - 1971

1957-1962* 1963-1966* 1967-1971 * 1971-1977 * 1978-1986
 
1967

Tom-diedeldom
Superformiweldigeindefantakollosachtig
1967

Hoeperdepoep
Waar zat jij toenm het schip is gestrand?
1967*

Zeg nou zelf
Wat is dat nou... monteur?
1967*

(45)Toeren met Het Cocktail Trio (intrumentaal)
(45)Toeren met Het Cocktail Trio (vocaal)
1967

Ja wat doe je dan?
Kam en vloetje
1967

Kadewaska
Suderans
1967

Leve de opera
Lola
1967

Costa del Sol
Geheim agent
1967

De jongens uit Nigtevecht
En we hadden zo'n dorst
1967

Doebiedoe, waar gaat dat naar toe
Lariekoek
met Het Goois meisjeskoor
1968

Het is altijd carnaval voor mij
Het duinkonijn
1968*

Biddebi-boddebie-boo
Als straks de slaap zal komen (door The Shepherds)
1968

101 dalmatiner hondjes
1969

Op de tribune
Zo zo zo naar BoekeloLi-wang Tai-Fu
1969

Hela roept de akela
Zij heeft iets
1970

Viva el amor
Wat ziet-ie blauw
1971

Bergie op bergie af
Proost proost proost
1971

Kaatje was een koe
De dierencommune
 
1957-1962* 1963-1966* 1967-1971 * 1971-1977 * 1978-1986
© Eric van den Berg 2005