hetcocktailtrio.nl

Biografie
Het hele verhaal...
Nieuws
Discografie
Songteksten
Fotoalbum
Cocktail Top 20
Cocktail Mp3
Te Koop
Cocktail Collega's
Persfoto's
Gastenboek
Contact
fotosite over Sneek Wat vindt U de leukste plaat van Het Cocktail Trio? Site over de onvergetelijke Wim Sonneveld koop on-line Nederlandstalige cd's Site over Pino uit Sesamstraat luister naar de grootste Cocktail Trio-hits!

discografie singels 1978 - 1986

1957-1962* 1963-1966* 1967-1971 * 1971-1977 * 1978-1986
 
1979

Giroblauw past bij jou
Josefien
1979*

Viva el amor
flexidisc ter promotie cursus Spaans
1979

Voor geen honderdduizend gulden!
Stil laten staan
1981

Njam njam
Wouter de huiskabouter
1981

Grote Beer (nieuwe versie)
Alley Oop (nieuwe versie)
1982

Het dierenwandellied
Zeg maar doei
1982

Ik hou zo van 'n keukenmeid
Zeg maar doei
1983*

Batje vier
Kangaroe-eiland
(heruitgave gouden hitparade)
1983*

Alley Oop
Grote beer
(heruitgave gouden hitparade)
1984

Hitcocktail
Zo kennen we er nog wel een
1986*

Wie heeft de sleutel van de jukebox gezien?
Vlooiencircus
(serie "kent u ze nog?")
1998*

Wie heeft de sleutel van de jukebox gezien?
Hup hup hup
(geen officiŽle singel. Geperst voor jukeboxbeurs in Rosmalen)
 
1957-1962* 1963-1966* 1967-1971 * 1971-1977 * 1978-1986
© Eric van den Berg 2005